Hotel, 1 400 000 € (10 402 000 kn)

Šifra objekta:
2968
Lokacija:
Labin (52240)
Kvadratura:
648,00 m2
Udaljenost od mora:
4 000 m
Br. parkirnih mjesta:
20
Parking:
U vlasništvu
Info

Novouređena seoska kuća u tipičnom istarskom stilu smjestila se na istočnoj obali istarskog poluotoka, samo 4km od mora.
Okružena sa zemljištem od 24 000m2, idealno mjesto za ljubitelje prirode, šuma i životinja.
Na brežuljku s kojeg se pruža predivan pogled na srednjovjekovni Grad Labin.
Turističko mjesto Rabac nalazi se 4 km dalje od Ville. Hotel raspolaže s 10 komfornih soba, barom, restoranom,velikom terasom, travnjakom za sunčanje, prirodnog okruženja i parkingom. Svojim gostima u restoranu pruža delicije tipične istarske kuhinje pripremljene prema obiteljskom receptu. Ljubitelji prirode mogu brati gljive i šparoge.
Sadašnje stanje obuhvaća postojeći poslovni objekt u tvrđena je i radi–hotel villa–restoran+ 10 komfornih soba sa kupaonicama te pomoćnim prostorijama, velikom terasom, travnjakom za sunčanje, parkingom, Restoran ima 40 unutrašnjih te 60 vanjskih mjesta.
Postoje ruševine starih kuća s projektnom dokumentacijom i dozvola za njihovo proširenje, isto za gradnju velikog natkrivenog grijanog bazena / wellness.
Hotel i restoran su u funkciji, kompletno opremljeni i uređeni visokokvalitetnom opremom i namještajem. Centralno grijanje, internet, tv, satelit, telefon sastavni su dio svake sobe a restoran s tipičnom istarskom domaćom hranom čini također dio ponude.

Lokacija

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".