Kuća, 150 000 € (1 130 175 kn)

Šifra objekta:
3609
Lokacija:
Delnice, Gusti Laz (51300)
Kvadratura:
28,00 m2
Okućnica:
525,00 m2
Vrsta kuće:
Samostojeća
Godina izgradnje:
2022
Instalacije:
Voda
Struja
Razna svojstva:
Roštilj
Stanje zgrade:
Započeta gradnja
Parking:
U vlasništvu
Info

RIJEKA KUPA, započeta gradnja objekta na Izuzetno lijepoj i jedinstvenoj parceli na samoj rijeci Kupi površine 525 m2 sa građevinskom dozvolom i glavnim projektom za vikend objekat stambene površine 96,00 m2 na tri etaže i parkiralištem za dva automobila. Struja I voda su na terenu. Plaćeni svi doprinosi. Objekat se nalazi u selu Gusti Laz, manjem selu nedaleko od Brod na Kupi I proteže od ceste pa sve do rijeke Kupe, Izgrađena su dvije obale za zaštitu od poplavljivanja I direktnim- vlastitim pristupom u rijeku Kupu, a iznad nivoa poplavljivanja je izgrađena prostor za odmor I uživanje sa roštiljem I masivnom drvenom garniturom. Kroz parcelu teče mali potočić.
Prva etaža-suteren je izgrađena I površine je 28 m2. U nivou suterena je izgrađena kotlovnica I septička jama. Gradnja masivna , armirano betonski zid debljine 25 cm je dvostruko armiran sa armaturom 10 mm, ostali zidovi su građeni od Wienerberg Porotherm Profi opeke, zid prema tlu toplinski izoliran sa stirodur debljine 5 cm I sa zaštitnom čepičastom folijom. Strop suterena izgrađen je od lameliranih greda sa mogućnošću izgradnje drvene ili betonske kontrukcije. Lamelirane grede su izbačene 3,5 m izvan gabarita suterena, te će predstavljati terasu prizemlja veličine 6*3,5m, praktički iznad same rijeke Kupe.
Suteren je zamišljen kao prostor za druženje sa velikom terasom I pogledom na rijeku Kupu.Prizemlje je zamišljeno kao dnevni boravak sa izlaskom na veliku terasu ,kuhinja,kupaonica i stepenište koje povezuje sve tri etaže. Dvije spavaće sobe i kupaonica predviđene su u visokom potkrovlju.

Lokacija

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".